Vrouw komt om het leven bij steekincident

donderdag 22 juni 2017

Leeuwarden - De politie heeft donderdagmiddag 22 juni een 31-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van moord danwel doodslag.

Die middag kwam bij de politie een melding binnen van een steekincident aan de Bereklauw in Leeuwarden. Diverse hulpdiensten zijn naar het bewuste adres gegaan en troffen daar een vrouw en twee mannen. De vrouw bleek te zijn overleden. Eén van de mannen was  zwaargewond en de andere man was licht gewond. Beide mannen zijn op dat moment aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. Zo worden er verschillende getuigen gehoord, wordt er sporenonderzoek gedaan en wordt een buurtonderzoek gehouden. De licht gewonde 31-jarige verdachte kon na behandeling in het ziekenhuis mee naar het politiebureau. Hij is ingesloten voor verhoor. De andere verdachte, een 61-jarige man uit Leeuwarden, is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij het steekincident. Hij is aangehouden, maar ligt nog in het ziekenhuis.

De politie onderzoekt wat de toedracht van het steekincident is geweest en wat de precieze rol is geweest van de verschillende betrokkenen. Wel is duidelijk geworden dat beide verdachten familie van elkaar zijn. De identiteit van de vrouw is nog niet met zekerheid vastgesteld.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Teerns | 112 alarmeringen Teerns | Goedkoop Tanken in Teerns | Supermarkten in Teerns | Weerbericht Teerns