Algemeen Facebookspreekuur wijkagent Leeuwarden e.o. | Politie Leeuwarden e.o.

datum: dinsdag 18 juli 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Algemeen Facebookspreekuur wijkagent Leeuwarden e o | Politie Leeuwarden e o

Algemeen facebookspreekuur Wijkagent.
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Daar richt hij of zij zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer. De wijkagent kan beschikken over een wijkteam, en als het nodig is, krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang. Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent.

Wat doet de wijkagent met uw melding?
Soms gebruikt de wijkagent uw informatie in lopende onderzoeken. Een andere keer neemt de wijkagent aan de hand van uw klacht of probleem poolshoogte en kan de wijkagent bijvoorbeeld degene aanspreken die voor overlast zorgt. Ook kan de wijkagent een probleem doorspelen aan partners, zoals de gemeente of woningbouwverenigingen.

Facebookspreekuur Wijkagent.
Heeft u een vraag aan de wijkagent stel deze dat tijdens het facebookspreekuur op dinsdag 18 juli 2017 tussen 14:00 uur en 15:00 uur en zorg dat u klaar zit achter uw computer. Dan krijgt u persoonlijk antwoord van de wijkagent Jan Vullings.
Wijkagent Jan Vullings vertegenwoordigt tijdens dit spreekuur het gehele basisteam Leeuwarden en omstreken.

Facebook-herinnering.
Wilt u bij het facebookspreekuur zijn dan kunt u via het evenement aangeven dat u “geïnteresseerd bent” of “gaat”. U krijgt dan automatisch van Facebook een herinnering als het spreekuur begint.

Hoe werkt het?
Op dinsdag 18 juli 2017 tussen 14:00 uur en 15:00 uur worden alle vragen beantwoord. U kunt alvast in dit evenement bij discussie uw vragen stellen. Deze worden tijdens het spreekuur beantwoord. Voor meer persoonlijke vragen adviseren wij u een persoonlijk bericht te sturen via de facebookpagina van politie Leeuwarden. Tot dinsdag 18 juli 2017.

bron: https://www.facebook.com/events/1409233269173775/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Teerns | 112 alarmeringen Teerns | Goedkoop Tanken in Teerns | Supermarkten in Teerns | Weerbericht Teerns